20% korting op bijna alle producten, zelfs afgeprijsde. Activeer de korting met de code: holiday20 *

Verlichting systemen

238
Kleur
Materiaal
Lichtbron type
Volt
Watt
IP waarde
dimbaar
Tonen
RENDL LED strips en systemen PULIRE RD voor enkele fase stroomrail Opaalglas/Hout 230V E14 28W R13210 1
Niet op vorraad - bel ons voor meer informatie
EUR 78,-

PULIRE VOOR EENFAZIGE STROOMRAIL

RENDL LED strips en systemen DESTY voor 1f. stroomrail zwart Chroom 230V GU10 50W R13211 1
Niet op vorraad - bel ons voor meer informatie
EUR 78,-

DESTY VOOR EENFAZIGE STROOMRAIL

RENDL LED strips en systemen MAVRO DIMM voor 1f. stroomrail wit 230V LED 12W 38° 3000K R13446 1
Niet op vorraad - bel ons voor meer informatie
EUR 138,-

MAVRO DIMM VOOR EENFAZIGE STROOMRAIL

Licht railsystemen

- we gebruiken ze vooral in commerciële ruimtes waar we de tentoongestelde goederen moeten verlichten. Hun grootse voordeel is hun flexibiliteit, ze kunnen in elk professioneel interieur worden toegepast. Met verlichtingssystemen kunt u kantoren, boetieks, showrooms, cafés of autoshowrooms verlichten.

Het railsysteem is praktisch voor alle doeleinden. Het kan aan het plafond worden gemonteerd of aan kabels van verschillende lengtes worden opgehangen. De systemen zijn verkrijgbaar in 3 basiskleuren: zwart, with en zilvergrijs. Losse componenten zijn verkrijgbaar in drie basis lengtes: 1, 2 of 3 meter. Deze lengtes zijn echter niet definitief. Het systeem is in hoge mate aanpasbaar aan de behoeften van de klant. De railcomponenten kunnen door elke elektricien eenvoudig met een gewone ijzerzaag op de gewenste lengte worden gesneden.

Commerciële ruimtes maken meestal gebruik van 3-fase stroomrails. Hierdoor kunnen lampen tot met 3 schakelaars worden bediend. Dit betekent ook dat niet alle lichten tegelijk hoeven te schijnen. U kunt selecteren welke specifieke lichten op de rail met welke schakelaar worden ingeschakeld, zodat u het licht kunt bedienen en perfect kunt maken voor elk scenario.

Bij Rendl maken we gebruik van EUTRAC railsystemen en bieden een breed scala aan verschillende spots die langs het spoor kunnen verplaatst worden. Individuele lichten kunnen worden toegevoegd, verwijdered en verplaatst, allemal afhankelijk van de huidigebe hoeften van de klant. Bovendien kunnen de richting en de lichtintensiteit van elk ook worden aangepast. Het hele proces is zo simpel als het toevoegen van het licht aan de rail, klik, en het inschakelen.

We bieden railcomponenten en lampen in verschillende uitvoeringen: hanglampen, reflectoren, groot- en scherpe hoek. Ze zijn allemaal zo gemaakt dat uw commerciële ruimte niet alleen prachtig verlicht is, maar ook voldoet aan de meest veeleisende klanten op gebied van esthetiek.