Kleur
Materiaal
Lichtbron type
Volt
Watt
dimbaar
Tonen
RENDL 3-fase railsysteem DARIO voor 3f. stroomrail zwart Geborsteld Messing 230V GU10 9W R13874 1
NEW
 
 
VERWACHTE DATUM
28/02/2023
EUR 98,-

DARIO VOOR 3-F. STROOMRAILS

DUDE VOOR 3-F. STROOMRAILS
NEW
 
VERWACHTE DATUM
30/04/2023
EUR 68,-

DUDE VOOR 3-F. STROOMRAILS

FOCUS 12 3-F. STROOMRAILS
NEW
 
VERWACHTE DATUM
30/04/2023
EUR 78,-

FOCUS 12 3-F. STROOMRAILS

FOCUS 20 3-F. STROOMRAILS
NEW
 
VERWACHTE DATUM
30/04/2023
EUR 120,-

FOCUS 20 3-F. STROOMRAILS

FOCUS 30 3-F. STROOMRAILS
NEW
 
VERWACHTE DATUM
30/04/2023
EUR 150,-

FOCUS 30 3-F. STROOMRAILS

Licht railsystemen

- we gebruiken ze vooral in commerciële ruimtes waar we de tentoongestelde goederen moeten verlichten. Hun grootse voordeel is hun flexibiliteit, ze kunnen in elk professioneel interieur worden toegepast. Met verlichtingssystemen kunt u kantoren, boetieks, showrooms, cafés of autoshowrooms verlichten.

Het railsysteem is praktisch voor alle doeleinden. Het kan aan het plafond worden gemonteerd of aan kabels van verschillende lengtes worden opgehangen. De systemen zijn verkrijgbaar in 3 basiskleuren: zwart, with en zilvergrijs. Losse componenten zijn verkrijgbaar in drie basis lengtes: 1, 2 of 3 meter. Deze lengtes zijn echter niet definitief. Het systeem is in hoge mate aanpasbaar aan de behoeften van de klant. De railcomponenten kunnen door elke elektricien eenvoudig met een gewone ijzerzaag op de gewenste lengte worden gesneden.

Commerciële ruimtes maken meestal gebruik van 3-fase stroomrails. Hierdoor kunnen lampen tot met 3 schakelaars worden bediend. Dit betekent ook dat niet alle lichten tegelijk hoeven te schijnen. U kunt selecteren welke specifieke lichten op de rail met welke schakelaar worden ingeschakeld, zodat u het licht kunt bedienen en perfect kunt maken voor elk scenario.

Bij Rendl maken we gebruik van EUTRAC railsystemen en bieden een breed scala aan verschillende spots die langs het spoor kunnen verplaatst worden. Individuele lichten kunnen worden toegevoegd, verwijdered en verplaatst, allemal afhankelijk van de huidige behoeften van de klant. Bovendien kunt u ook de richting en de lichtintensiteit van elk licht aanpassen. Het hele proces is zo simpel als het toevoegen van het licht aan de rail, "klik", en het schijnt!

We bieden railcomponenten en lampen in verschillende uitvoeringen: hanglampen, reflectoren, groot- en scherpe hoek. Ze zijn allemaal zo gemaakt dat uw commerciële ruimte niet alleen prachtig verlicht is, maar ook voldoet aan de meest veeleisende klanten op gebied van esthetiek.